Brandvägg

Det är lika viktigt att ha en bra brandvägg installerad i datorn som att ha ett bra antivirus. En brandvägg förhindrar att otillåten trafik tar sig till och från din dator. Om du har en bra brandvägg riskerar du inte att bli drabbad av internetattacker och att farlig kod tar sig in i din dator. Du riskerar inte heller att omedvetet delta i internetattacker om du skulle ha drabbats av infekterad programvara. Brandväggen förhindrar även att din personliga information skickas över nätet och hamnar i fel händer på grund av ett elakt spionprogram lyckats ta sig in i din dator.

ZoneAlarm brandvägg

ZoneAlarm brandvägg stoppar attacker mot din dator och gör den osynlig för hackers. Brandväggen förhindrar också att din personliga information sprids över nätet om du skulle ha drabbats av ett spionvirus. ZoneAlarm varnar dig också för oseriösa hemsidor med hjälp av ZoneAlarms Security Toolbar.

ZoneAlarms brandvägg finns både i gratisversion och betalversion. Gratisversionen är en renodlad brandvägg. I betalversionen ingår även dygnetruntsupport och brandväggen varnar dig om du försöker ladda ner skadlig programvara. Brandväggen ingår även i ZoneAlarms Internet Security Suite tillsammans med antivirusskydd och antispionprogram.

Gå till ZoneAlarm. >.>

Comodo brandvägg

Comodo brandvägg skyddar din dator mot internetattacker och hindrar att malware som maskar, trojaner, virus, spionprogram och keyloggers installeras i din dator. Comdo brandvägg har koll på vilka program som körs i din dator och du kan köra tveksamma program i ”sandlådan”, det vill säga i en virtuell miljö som gör att din dator inte smittas även om programvaran skulle innehålla virus eller annan skadlig kod.

Comodo brandvägg finns i gratisversion, men ingår även i Comodo Internet Security Pro som även innehåller ett utmärkt antivirus.

Gå till Comodo. >.>

F-Secure brandvägg

F-Secure brandvägg ingår i F-Secure Internet Security som ger din dator ett heltäckande skydd mot virus, spionprogram och andra angrepp. F-Secures säkerhetslösning är prisbelönt och är mycket effektivt. Brandväggen hindrar effektivt alla attacker utifrån och ser till att din dator inte gör sig skyldig till att själv medverka i attacker över nätet. F-Secure brandvägg hindrar att viktig information sprids från din dator och hamnar i fel händer. Du kan prova F-Secure gratis.

Gå till F-secure. >.>

Panda brandvägg

Panda brandvägg laddas ner tillsammans med Pandas hyllade antivirusprogram. Brandväggen är mycket effektiv mot obehörig trafik som försöker ta sig till och från din dator. Tillsammans med Pandas övriga säkerhetspaket skyddas du mot all slags virus, spionprogram, phishing och hackerattacker. Pandas brandväg uppdateras hela tiden i molnet.

Pandas brandvägg finns i gratisversion tillsammans med Pandas antiviruspaket. Brandväggen finns även med i Pandas betalversioner som har en mängd extrafunktioner.

Gå till Panda. >.>